ENERGIZING NYC

Als je aan NY denkt dan stijgt je energie-level naar eenzame hoogte. Ik ben pas terug maar al aan het plannen voor een nieuw bezoek. Want NY is verslavend, een metropool waar werkelijk van alles te doen is.

Het emotionele 9/11 Memorial, het hectische Wall street en het indrukwekkende Statue of Liberty. Het 'down to earth' gebied Soho, Nolita met haar boetieks, indrukwekkende foodstore Dean@Deluca en hippe restaurants als The Mercer Kitchen, DBGB Kitchen en het bizarre Beauty and Essex.  

Vergeet ook niet de statige 'Avenues' rondom Fifth en nabij sushi te gaan eten tot in de late uurtjes bij trendy Restaurant TAO. Geniet van NY locals in Central Parc en breng een bezoek aan MoMA en het Guggenheim Museum.   

Ook op de lijst Meatpacking district met haar trendy boetieks, trendy hotels en bijbehorende restaurants zoals bijvoorbeeld The Standard Hotel met haar Standard Grill. Wandel door de High-Line, een spoorlijn omgebouwd tot een park en het nabije Chelsea market.

Loop vooral heel veel om de stad te beleven en stop voor een cafe-latte tijdens de wandeling bij Café Angelique en voor een lunch bij Eataly of Tartinery.

TIME TO BOOK A FLIGHT!

Geplaatst in Geen onderdeel van een categorie.