Milano Salone 2016!

MILANO april 2016

Salone Internazionale del Mobile

Eindelijk was het weer zover! Vorige week was ik op de grootste internationale interieurbeurs. Samen met 300.000 andere interior addicts!

Op de beurs in Milaan zijn alle toonaangevende merken vertegenwoordigd. Ieder jaar laten 1.300 exposanten hun nieuwste collecties zien. Gedurende 3 lange dagen en 300 foto's verder spotte ik de laatste interieurtrends!

IN HET KORT

Veel gebruik van natuurlijke elementen. Leefbare en comfortabele woonruimten, Opvallend gebruik van donkere kleuren en sobere tinten met een knipoog naar accentkleuren. Elementen in alle vormen mogen samen!

KLEUREN

Verrassend veel blauw en groen. In banken en fauteuils.
Het natuurlijke beige blijft. Enkele elementen in accentkleuren. Veelal ook donkere kleuren, grijs, zwart, bruin. Chique en tijdloos.

VORMEN

Of het rond, vierkant, asymmetrisch of rechthoekig is, alles kan. Zelfs banken in asymmetrische vormen en salontafels in verschillende vormen bij elkaar, alles is mogelijk.

MATERIALEN

Natuurlijke materialen in het interieur.

Hout, bewerkt en onbewerkt. Donker en licht. Ook gecombineerd met andere materialen.

Natuursteen is het helemaal. Met name marmer in alle kleuren en ook verschillend bij elkaar gecombineerd. Wat is dat prachtig en stijlvol!

COMFORTABEL

Comfortabele banken en fauteuils. Leefbaar en uitnodigend. Grote elementen met grote accessoires. Grote planten in het interieur. Less is more!

BE INSPIRED!

Looking forward to my next year visit!!

Geplaatst in Geen onderdeel van een categorie.