Werkwijze

Het traject begint met een vrijblijvende afspraak. Samen bespreken we wat de wensen en verwachtingen zijn. Dit kan variëren van een compleet inrichtingsplan, inclusief meubels, raamdecoratie en accessoires voor één of meerdere ruimten tot het restylen van een bestaand interieur. Afhankelijk van de wensen maak ik een passend interieurplan.

Naar aanleiding van het intake gesprek wordt een offerte gemaakt van hetgeen we besproken hebben. In deze offerte staat aangegeven wat we hebben afgesproken, de tijdsplanning en de kosten van mijn werkzaamheden.

Als we over gaan tot samenwerken zullen we gedurende het traject intensief communiceren. Ik zal de plannen presenteren welke gedurende het traject ‘levende concept plannen’ zijn tot het definitieve plan van het interieur. Of het om indelingen, kleuren, meubels of stoffering gaat in het interieur, samen komen we tot een optimaal resultaat!

Voor vragen over mijn werkwijze, tarieven of een vrijblijvende afspraak kan je mij bellen op 06-2465 6100 of mailen. info@indrasripal.nl

Onderdelen van het interieurplan kunnen zijn (deze kunnen ook gecombineerd worden in een korter plan):

Sfeerimpressie
Dit is een collage (moodboard) die een impressie geeft van de sfeer 'mood' van de nieuw in te richten ruimte.

Indelingsplan
Een weergave in 3D, een plattegrond,  waarbij de meubels/objecten in de betreffende ruimte, op schaal, worden weergegeven.

Kleurenplan
Met dit plan geef ik de kleuren-combinatie weer van het in te richten interieur. De belangrijkste in het interieur terugkerende kleuren worden weergegeven.

Materialenplan
Met dit plan worden de belangrijkste materialen van objecten, stoffering en vloeren in het interieur weergegeven.

Meubel-/accessoireplan
Hierbij wordt een selectie van meubels en accessoires voor het nieuwe interieur weergegeven.

Verlichtingsplan
Bij het verlichtingsplan wordt uitgegaan van het indelingsplan/de plattegrond met de objecten/meubels. De verlichting wordt hierin weergegeven en onderscheidt wordt gemaakt tussen directe en indirecte verlichting. Een combinatie van lichtbronnen voor de ruimte.

Personal shopping
Door mijn netwerk heb ik toegang tot onderscheidende verkooppunten dan de reguliere winkels. Voor alle elementen in het interieur kan ik samen met de client een volledig ingerichte ruimte verzorgen.