INDRA SRIPAL

Werkwijze

Het project begint met een vrijblijvende afspraak. Samen bespreken we wat de wensen en verwachtingen zijn. Dit kan variëren van een compleet inrichtingsplan, inclusief meubels, raamdecoratie en accessoires voor één of meerdere ruimten tot het restylen van een bestaand interieur. Afhankelijk van de wensen maak ik een passend en persoonlijk interieurplan.

Naar aanleiding van het intakegesprek wordt een voorstel gemaakt van hetgeen we besproken hebben. In dit voorstel staat naast het interieurplan,
de tijdsplanning en de kosten van mijn werkzaamheden aangegeven.

Als we over gaan tot samenwerken zullen we gedurende het project intensief communiceren. Ik zal de plannen presenteren welke gedurende het project ‘levende concept plannen’ zijn tot het definitieve plan van het interieur. Of het om indelingen, kleuren, meubels of stoffering gaat in het interieur, samen komen we tot een optimaal resultaat!

Voor vragen over mijn werkwijze, tarieven of een vrijblijvende afspraak kan je mij bellen op 06 2465 6100 of mailen info@indrasripal.nl

Onderdelen van het interieurplan kunnen zijn (deze kunnen ook gecombineerd worden in een korter plan):

Onderdelen van het interieurplan kunnen zijn (deze kunnen ook gecombineerd worden in een korter plan):

Sfeerimpressie

Dit is een collage (moodboard) die een impressie geeft van de sfeer (mood) van de nieuw in te richten ruimte.

Indelingsplan

Een weergave in 3D, een plattegrond, waarbij de meubels/objecten in de betreffende ruimte, op schaal, worden weergegeven.

Kleurenplan

Met dit plan geef ik de kleurencombinaties weer van het in te richten interieur. Hier worden de belangrijkste in het interieur terugkerende kleuren weergegeven.

Materialenplan

Met dit plan worden de belangrijkste materialen van meubels, stoffering en vloeren in het interieur weergegeven.

Meubel-/accessoiresplan

Hierbij wordt een selectie van meubels en accessoires voor het nieuwe interieur weergegeven.

Verlichtingsplan

Bij het verlichtingsplan wordt uitgegaan van het indelingsplan (3D plattegrond met de objecten/meubels). De verlichting wordt hierin weergegeven en onderscheidt wordt gemaakt tussen directe en indirecte verlichting. Een combinatie van lichtbronnen voor de ruimte.

Personal shopping

Door mijn netwerk heb ik toegang tot diverse onderscheidende verkooppunten dan de reguliere winkels. Voor alle elementen in het interieur kan ik samen met de client een volledig ingerichte ruimte verzorgen….

"Whether you're in need of residential, commercial, or institutional design services, we have the expertise and creativity to bring your project to life."